Echt Duits rijbewijs te koop

Koop online een geregistreerd Duits rijbewijs zonder enige test te doen. Krijg ook een nep Duits rijbewijs binnen een paar dagen tegen lage premies. Krijg je rijbewijs binnen enkele dagen geleverd
Koop online een geregistreerd Duits rijbewijs zonder enige test te doen. Krijg ook een nep Duits rijbewijs binnen een paar dagen tegen lage premies. Krijg je rijbewijs binnen enkele dagen geleverd

Hoe kan ik een Duits rijbewijs verkrijgen?

Het Duitse rijbewijs kan worden behaald na het beëindigen van de rijschool en het behalen van een tweetraps-test, de theorie-test en een road-test. Voordat deze tests mogen worden afgenomen, moet er een oogonderzoek zijn uitgevoerd en moet er een EHBO-cursus (duurt meestal 8 uur) zijn afgerond.
De opleiding van de leerling-chauffeur vindt meestal plaats in wettelijk erkende en meestal particuliere, winstgevende rijscholen. De rijschool zorgt voor al het benodigde papierwerk voor de studenten, zoals: het aanvragen van een rijbewijs, het inschrijven voor toetsen etc.

U merkt dat dit proces vervelend is voor een druk en werkend volk. Daarom is het van het grootste belang om onze geweldige diensten aan te schaffen en uw licenties te laten produceren zonder dat u zich hoeft te verplaatsen door de Kraftfahrzeug-Zulassungsbehörde.

Kosten en geldigheid van een geregistreerd rijbewijs in Duitsland

De kosten voor het verkrijgen van een rijbewijs voor een auto bedragen gemiddeld € 2000 (in september 2014), maar variëren sterk afhankelijk van de vaardigheid, stad en regio van een persoon. Individuele rijscholen stellen hun eigen prijzen vast. Het totaal is inclusief kosten voor: autoriteiten en examens, leermateriaal, rijlessen en collegegeld

De rijbewijskaart is 15 jaar geldig en wordt vervangen door een nieuwe kaart wanneer deze vervalt. Vóór 19 januari 2013 was de rijbewijskaart geldig zonder tijdslimiet. Er is besloten dat kaarten die vóór die datum zijn afgegeven, op 19 januari 2033 vervallen. Hoewel het rijbewijs een officieel door de overheid afgegeven document is, heeft het slechts een zeer beperkte geldigheid als identiteitskaart.

Kan een internationaal rijbewijs (IDP) worden gebruikt als vervanging voor een Duits rijbewijs in Duitsland?

International Driving Permit (IDP), hoewel het een goed idee is om er een te krijgen voordat je naar Duitsland gaat, als toerist of als inwoner, is een IDP niet vereist. Belangrijk is dat u weet dat een IDP, ondanks zijn naam, geen rijbewijs is. Het is slechts een vertaaldocument dat bij uw Amerikaanse of een ander rijbewijs hoort en het is alleen geldig met het originele rijbewijs. Het moet in uw eigen land (bij AAA in de VS) worden verkregen voordat u vertrekt. Uw Amerikaanse (of andere) rijbewijs moet ook geldig zijn gedurende de hele tijd dat u in Duitsland rijdt (tot zes maanden). Toeristen moeten er rekening mee houden dat autoverhuurbedrijven in Duitsland alleen uw geldige Amerikaanse rijbewijs willen zien, geen IDP.

Hoe snel kan het Duitse rijbewijs worden geproduceerd?

Het duurt 3 werkdagen om een echt rijbewijs te produceren. Dit is nadat de klant zijn / haar volledige informatie heeft gestuurd (te schrijven op het rijbewijs). U kunt dat document in een mum van tijd in handen krijgen. Als je meteen het echte rijbewijs nodig hebt, dan is het sturen van een echt rijbewijs een ideale oplossing. We kunnen leveren wat u nodig heeft en wanneer u het nodig heeft. Bestel nu een rijbewijs.

Buitenlands rijbewijs in Duitsland: omwisselen, vernieuwen en verlengen van rijbewijzen

De meeste buitenlandse rijbewijzen verliezen na 6 maanden hun geldigheid in Duitsland. Lees verder om erachter te komen hoe u in Duitsland kunt blijven rijden.
De geldigheid van uw buitenlandse rijbewijs hangt af van verschillende factoren, bijvoorbeeld hoe lang u in Duitsland verblijft, maar ook van waar uw rijbewijs oorspronkelijk is afgegeven. De mate waarin uw rijbewijs wordt erkend in Duitsland hangt af van het soort wederkerigheid dat is vastgesteld tussen Duitsland en de overheidsinstantie die uw rijbewijs heeft afgegeven. Let op: dit kan verschillen tussen staten, provincies en territoria binnen één land. In Hamburg worden mobiliteitskwesties behandeld door het Landesbetrieb Verkehr – LBV.

Rijbewijs uit EU / EER-landen
Als u in het bezit bent van een geldig binnenlands rijbewijs, mag u in Duitsland rijden totdat dit rijbewijs verloopt.
De voorschriften over de geldigheid van rijbewijzen van categorie C, C1, CE, C1E, D, D1, DE en D1E (bussen en vrachtwagens) zijn eveneens van toepassing op het desbetreffende rijbewijs van de EU / EER. Dit rijbewijs is 5 jaar geldig in Duitsland, te rekenen vanaf de datum van afgifte van het buitenlandse rijbewijs. U moet hieraan voldoen als u in het bezit bent van een rijbewijs uit deze categorieën.

Rijbewijs uit niet-EU / EER-landen
Alle buitenlandse rijbewijzen buiten de EU / EER verliezen hun geldigheid zes maanden nadat u uw woonplaats officieel in Duitsland heeft geregistreerd. Als uw rijbewijs is afgegeven door een niet-EU / EER of niet-vrijgestelde staat, moet u slagen voor praktische en theoretische rijexamens, een EHBO-cursus volgen en een visietoets ondergaan om legaal in Duitsland te mogen rijden na zes maanden residentie.

Neem nu contact op en ontvang zo snel mogelijk een antwoord
Laat een bericht achter of plaats hier uw bestelling

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*