Koop gemakkelijk online een Roemeens rijbewijs

Wil je rijden in Roemenië? Koop dan nu een echt of nep Roemeens rijbewijs online. Het duurt slechts 3 dagen om het te laten produceren. Verkrijg het originele Roemeense rijbewijs zonder enige test
Wil je rijden in Roemenië? Koop dan nu een echt of nep Roemeens rijbewijs online. Het duurt slechts 3 dagen om het te laten produceren. Verkrijg het originele Roemeense rijbewijs zonder enige test

Wil je door de straten van Roemenië rijden? Verkrijg een Roemeens rijbewijs in minder dan 5 dagen zonder tests (examens) af te leggen

Bent u bang om vastgehouden te worden door de politie omdat u de verkeersborden in Roemenië niet respecteert? Bent u een van degenen die het autorijden onder de knie heeft en niet teveel geld en tijd wilt uitgeven om uw Roemeens EU-rijbewijs te halen?
Ben je meerdere keren gezakt voor het rijexamen in Roemenië alleen omdat het systeem te veeleisend is bij dergelijke examens?
Heeft u het afzonderlijk geprobeerd, maar slaagde u nog steeds niet voor het rijexamen? Ben je het zat om te verschijnen voor rijexamens en elke keer te falen?

Wij bieden u een dynamische, overzichtelijke en goedkope oplossing. Koop op deze site een rijbewijs zonder te verhuizen, binnen 5 werkdagen en met bezorging aan huis.

Hoe u in een paar stappen een Roemeens rijbewijs kunt verkrijgen

De minimumleeftijd om een rijbewijs te behalen is 18 jaar. Ongeacht de leeftijd wordt de bestuurder in het eerste jaar na het behalen van het rijbewijs een beginner genoemd (Roemeens: începător) en moet hij op de voorruit en de achterruit van de auto het kenmerkende teken (een zwart uitroepteken (!) Op een gele schijf).
Het rijbewijs kan behaald worden na het afronden van een rijschool en het behalen van een tweetraps examen, een theorie examen en een proef op de weg.

Wat maakt het uit! Aanmelden en verkrijgen duurt zo lang? Gun uzelf een pauze. Wij helpen u om een geregistreerd Roemeens rijbewijs te krijgen in 3 dagen.

Krijg tegen zeer lage kosten een geregistreerd Roemeens rijbewijs.

Een geldig Roemeens rijbewijs is nodig om vrij door de beglazende straten van Boekarest, Roemenië te rijden. Română – Ministerul Transporturilor (ARR) .Uw rijbewijs is online controleerbaar als u bestelt voor een echt Roemeens EU-rijbewijs.Als u daarentegen een nep Roemeens EU-rijbewijs bestelt, kan dit niet online worden gecontroleerd en kan alleen worden gebruikt in afgelegen gebieden waar de politiecontroleposten minimaal zijn.

Rijbewijs uitwisselen in Roemenië, vervolg

Of u nu voor een kort verblijf komt of voor een periode naar Roemenië verhuist, het is jammer om niet te profiteren van de prachtige lokale wegen. Heeft u een andere licentie nodig? Wat zijn de rijregels in Roemenië? Laten wij het uitzoeken!
Buitenlanders kunnen over het algemeen alleen met hun nationale rijbewijs of met een internationaal rijbewijs rijden als ze maximaal 90 dagen in het land verblijven. Daarnaast moeten ze een Roemeens rijbewijs behalen.
Voor deze vergunninguitwisseling zullen expats naar het politiebureau moeten gaan dat het dichtst bij hun woonplaats is. De kosten bedragen ongeveer 90 euro en het duurt een of twee weken om het rijbewijs te halen.

De internationale rijvergunning (IDP) kan niet worden gewijzigd in Roemenië.

Uitwisseling en erkenning van rijbewijzen buiten de EU, hoe pak ik dat aan?

U moet uw niet-EU-rijbewijs alleen inwisselen als u uw woonplaats in Roemenië heeft (u woont gewoonlijk ten minste 185 dagen per jaar in Roemenië of keert periodiek terug naar een adres vanwege een persoonlijke relatie, hoewel u in een ander land woont).
Om je niet-EU-rijbewijs in te wisselen, moet je naar een bevoegde openbare dienst van de gemeenschap in het territoriale rechtsgebied waar je woont (in het algemeen de prefectuur in elke provincie) en een handvol documenten indienen. Dit is een vrij lange procedure. maak het sneller door het uitwisselen van een Roemeens rijbewijs van ons

Neem contact met ons op en ontvang binnen een minuut een reactie
Laat een bericht achter of plaats hier uw bestelling

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*